Behandlingar tillgängliga för alla

Excellence erbjuder både kosmetisk tandvård och vanlig tandvård. Alla våra behandlingar kännetecknas av toppkompetens och lyhördhet mot våra patienter.
Hos Excellence kan du som patient vara trygg i att alltid erbjudas marknadsledande toppkompetens och mänsklig närhet.

Våra behandlingar hjälper dig som patient att uppnå en positiv förändring. När du lämnar Excellence är ditt leende vackert, naturligt, funktionellt och lyckligt i samma ögonblick!

De behandlingar vi erbjuder – och den positiva förändring de medför – ska vara tillgängliga för alla människor. Därför jobbar vi med finansieringsbolag och erbjuder avbetalningsplaner anpassade till våra patienters önskemål.
Blekningar

Idag är ett vitt leende någonting de flesta av oss eftersträvar. Det vita leendet signalerar livskraft och harmoni. Det finns olika metoder för att accentuera ett vitt leende.

De ytliga missfärgningar som är orsakade av mat och dryck kan poleras bort. Vid djupare missfärgningar är blekning lösningen. Dagens moderna blekningar är både effektiva och skonsamma för tänderna. Vi på Excellence ger dig ett vitt leende genom Philips Zoom som erbjuder både klinikblekning och hemmablekning. Med utgångspunkt i dina önskemål och förutsättningar hittar vi tillsammans den rätta vägen till ditt vita leende.

HEMMABLEKNING
Hemmablekningen innebär att du får tunna skenor anpassade efter dina tänder. Dessa fyller du sedan med blekningsgel och genomför blekningen. Du väljer själv om du vill bleka på dagtid eller på natten. Hemmablekning är en blekning där du har frihet och kontroll över blekningsprocessen.

KLINIKBLEKNING
En klinikblekning genomför du hos oss på Excellence. Den tar cirka två timmar och är ett snabbt och effektivt sätt att ta fram ditt vita leende.

PRISER
Hemblekning med skenor: 3.400 kr (blekgel tillkommer) Klinikblekning: 4.200 kr. klinikblekning med skenor för efterblekning: 5.300 kr.
Fasader

Ibland söker man en estetisk förändring av tänders form, färg eller ytstruktur. Då kan vi på Excellence hjälpa dig genom porslinsfasader.

Porslinsfasader är tunna och limmas mot emaljen på dina tänder för att skapa den önskvärda förändringen.

Vid en förändring genom porslinsfasader får man ofta slipa bort lite av emaljen innan de nya, individuellt framtagna porslinsfasaderna limmas på. Det är en enkel och smärtfri process som hjälper oss att ge dig precis det leende du eftersöker.

KOSTNAD
En behandling med porslinsfasader har en kostnad från 7.500 kr.
Gluggslutningar

En slutning av gluggar kallas också diastemaslutning. Det är en process där vi sluter gluggar, oftast mellan framtänder, med hjälp av composite eller porslinsfasader.

Composite är en plast som limmas direkt på tanden. Denna behandling görs snabbt och enkelt under ett besök hos oss på Excellence.

Om din glugg är lite bredare använder vi oss av porslinsfasader. Denna fördelaktiga behandling görs under två besök hos oss på Excellence.

KOSTNAD
Diastemaslutning med composite kostar från 5.000 kr.
Diastemaslutning med porslinsfasader kostar från 15.000 kr.
Tandreglering

Hos oss på Excellence använder vi oss primärt av två typer av tandställningar. Dessa kallas Inman Aligner respektive Invisalign. Båda är avtagningsbara tandsställningar.

Inman Aligner används för mindre trångställningar i fronten. Invisalign är en osynlig tandställning som används när flera tänder måste förflyttas.

KOSTNAD
Inman Aligner har en kostnadsbild från 20.000 kr.
Invisalign har en kostnadsbild från 26.000-53.000 kr.
Excellence Tandvård
Kyrkogatan 21
852 32 Sundsvall
Telefon 060-61 99 00
info@excellencetandvard.se
www.excellencetandvard.se
Följ oss på Facebook