Angela

Jag ett underbart leende tack vare Excellence.
Jag är en människa som är öppen, glad, utåtriktad, positiv och jag älskar att skratta. Men tyvärr kände jag att mina tänder inte motsvarade mina önskemål. Så genom en referens kom jag i kontakt med Excellence.

Excellence var inte bara en tandläkarmottagning, de var en harmonisk upplevelse kännetecknad av professionalism, trevligt bemötande och medmänsklighet. Stämningen var lugn, varm och familjär. Lokalerna var också exklusiva och fräscha. Jag kände mig hemma direkt.
Annika Korvo är en unik människa som förändrade mitt liv till det bättre. Efter behandlingen känner jag mig vackrare och mer självsäker.

Numera möter jag varje dag med ett skratt och ett vackert, naturligt leende
Elisabeth

Jag är mycket mån om mitt utseende och vill bevara min ungdom. En viktig faktor var att tandläkaren skulle erbjuda en behaglig upplevelse och inte kännas ”Folktandvården” då jag led av tandläkarskräck.

Annika etablerade omedelbart förtroende och jag visste att jag hamnat rätt. Hon lät mig ta besluten i behandlingsprocessen och förklarade proceduren i förväg. Hos Excellence var man lyhörda för mig som människa och frågade alltid hur det kändes.

De har förändrat mitt leende till det bättre. Bland annat har de hjälpt mig att förbättra gamla ingrepp till vitbländande perfektion. Jag uppskattar Annika så mycket att jag brukar lämna julgåvor och presenter till hennes barns födelsedagar!
Erika

Genom min gamla tandläkare kom jag i kontakt med Excellence. Det blev en kontakt som jag uppskattar väldigt mycket. Numera har jag tagit såväl min man som mina barn till Excellence. Jag har varit kund hos Excellence sedan de öppnade och jag har för avsikt att stanna kvar livet ut.

Den lugna och trevliga miljö som Excellence erbjuder tar bort eventuell rädsla och gör besöket harmoniskt och behagligt. Annika och tjejerna är trevliga och får mig som patient att slappna av och må bra.

Den hjälp jag har fått av Excellence har gjort mig gladare och mer självsäker. Mina tänder är så fina nu och jag kan gå fram till vem som helst och känna mig stolt. Jag brukar till och med visa mitt fina leende för vänner hemma i Chile när jag pratar med dom på Skype!
Ewa

I över 5 års tid funderade jag på att fixa mitt leende som jag inte var riktigt nöjd med. Det var en liten sak som kändes som ett stort problem för mig personligen. Jag letade och letade tandläkare, men ingen kändes rätt för mig.
Allt det förändrades när jag träffade Annika Korvo. Hon var inte bara ännu en tandläkare. Hon var en underbar människa som jag omedelbart kände förtroende för. Dessutom är hon en konstnär i sitt hantverk. Hon förstod mig och mina behov. Excellence som företag genomsyras av lika delar toppkompetens och medmänsklighet.

Efter behandlingen förvandlades jag från en vanlig 57-åring till en livsbejakande 40-åring. Allting i mitt liv blev gladare och roligare. De små förändringarna gav mig självförtroende och en ung livsglädje. Numera ser jag fram emot att möta spegelbilden på morgonen.
Katrin

Via min tidigare tandläkare kom jag i kontakt med Excellence och Annika Korvo. Jag hade en skada på en tand sedan barndomen och länge funderat på att fixa det. En sån där skada där jag liksom kände runt med tungan utan att tänka på det och det kändes ”fel”. Jag hade dock tvekat och det hade aldrig blivit av att fixa den.

Direkt jag träffade Annika visste jag att jag hittat rätt. Det som var avgörande var att hon pratade med mig och förklarade och förberedde proceduren. Hon gav mig så mycket tid och kraft och omtanke. Ibland frågade jag mig själv skämtsamt om jag var den enda patienten när jag låg där i stolen. Så mycket tid och omtanke fick jag.
Efter behandlingen var jag nöjd. Det var inget stort ingrepp, men ändå blev den positiva skillnaden större än jag tänkt mig. Mest av allt funderar jag varför jag väntade så länge med att fixa det.
Majris

Jag var trött på mina fula tänder. Ja, jag kallar dom fula för jag tycker att de var det. Jag letade runt lite på nätet men hittade ingen tandläkare eller behandling som kändes seriös och trovärdig. Men via mina kompisar tipsades jag om Excellence.

Hos Excellence fick jag en jättebra mottagning, de var mycket förtroendeingivande. Man måste lita på den tandläkare som ska förändra ens tänder och jag litade direkt på Annika och Excellence.

Numera har jag jättefina tänder. De saker som jag tidigare undvikit – som att äta utan att skymma munnen med handen (då mitt bett var felande) – är nu helt borta. Numera behöver jag inte undvika att äta offentligt och jag tycker inte mina tänder är fula, utan supersnygga!
Excellence Tandvård
Kyrkogatan 21
852 32 Sundsvall
Telefon 060-61 99 00
info@excellencetandvard.se
www.excellencetandvard.se
Följ oss på Facebook